Over PulsX

Wij zijn PulsX, een vooraanstaand bedrijf in de cosmetische branche. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ontharingslasers, weten wij precies welke methodes en lasers ècht geschikt zijn om van ongewenste beharing af te komen. Wij werken met hoogwaardige SHR-lasers, in het bijzonder geschikt voor permanent ontharen.

Onze lasers zijn vooral bijzonder, omdat ze geschikt zijn voor mensen met alle huidtypes en haarkleuren/haartypes. Zonder uitzondering. Dus ook grijze, blonde en rode haren kunnen met onze SHR ontharingslaser worden behandeld. En dat vinden wij belangrijk. Het is namelijk onze missie om iedereen, mannen en vrouwen, te helpen om op een prettige en veilige manier definitief van ongewenst haar af te komen. Daarom zijn alle aangesloten salons deskundig op het gebied van definitief ontharen en voeren zij alle ontharingsbehandelingen professioneel uit.

Wij hebben onze prijzen vastgesteld op het te behandelen gebied. Zo sta je nooit voor een verrassing achteraf. Daar houden wij van. Van het simpelweg professioneel, veilig en deskundig behandelen van ongewenste beharing, met een duidelijk prijskaartje vooraf èn zichtbare en permanente resultaten. Daarom horen wij het altijd graag als je tevreden bent, maar vooral als je dat onverhoopt niet bent.

Om zoveel mogelijk mensen de voordelen van PulsX te laten ervaren, staan wij altijd open voor een succesvolle samenwerking met beauty-professionals. Die samenwerking biedt ons, jou en onze gezamenlijke klanten veel voordelen. Ben je benieuwd hoe dat in elkaar zit? Neem dan via deze pagina contact op.

Wat PulsX bijzonder maakt

  • Klantgerichtheid, service en een persoonlijke aanpak staan op de eerste plaats
  • Voorafgaand aan de behandeling altijd een uitgebreide kennismaking en gedegen advies
  • Wij werken uitsluitend met deskundige salons die alles weten van ontharen met SHR
  • Alle vestigingen werken uitsluitend met onze hoogwaardige SHR-apparatuur
  • Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis over alle andere ontharingsmethodes
  • U weet van tevoren precies hoeveel u betaalt. Dus nooit een financiële verrassing achteraf